Innovation och kompetens i fokus på Skogstransport 2023

Framtida innovation och kompetensfrågan är temat för Lastfordonsgruppens deltagande på Mittia Skogstransporter i augusti. Kom och träffa oss i monter L1 och förbered gärna ditt deltagande genom att spela in rörlig film som visas i vår monter.  

Den 18-19 augusti 2023 arrangeras fackmässan Mittia Skogstranspor i Ljusdal. Mässan sker utomhus för att möjliggöra testkörningar och levande utställningar och vänder sig till tillverkare och säljare av produkter för allt som omfattar skogsindustrikedjan. Självklart finns vi på LFG på plats! I år ställer vi ut tillsammans med Skogforsk, Sveriges Åkeriföretag, TYA, Hiab och Mittia i en unik temamonter med fokus på framtida innovation och kompetens. Tillsammans hoppas vi kunna öka intresset för att utbilda sig, omskola sig eller söka arbete inom skogsåkerinäringen och dess leverantörsled.

Vad är det bästa med just ditt företag?

Vi vill uppmana er som utställande medlemsföretag att fundera över vad som är det bästa med just ert företag. Varför ska ungdomar och andra intresserade välja att arbeta hos just er eller byta till just vår bransch? I vår temamonter kommer vi ha storbildsskärmar på vilka ni gärna får visa kortare reklamfilmer som beskriver just det.

Vill ni ha hjälp att ta fram rörlig film till montern? Kontakta oss för mer information!

Läs mer på Mittias hemsida här!