Kräver tyngre transporter

I en artikel som publicerades idag i Norrbottenskuriren kräver företrädare för ett stort antal organisationer – däribland Lastfordonsgruppen – att regeringen tillåter 74 tons bruttovikt på det allmänna vägnätet.

Läs hela artikeln här

portrattkollage-upprop-om-tyngre-transporter2

Från vänster till höger: Per-Olof Sjöö, Marie Söderqvist, Åke Svensson, Magnus Huss (foto: Mikael Dubois), Anders Ferbe (foto: Denny Lorentzen), Helena Jonsson, Peter Jeppsson (foto: Paul Quant), Karin Johansso (foto: Atelje Uggla), Per Ahl, Gustav Melin (foto: Anders Haaker), Rickard Gegö, Carina Håkansson (foto: Hélene Grynfarb), Ulrika Jardfelt (foto: Janne Höglund), Matts Jutterström (foto: Daniel Roos), 74 tons flisbil som kör för Söderenergi, Katarina Nová, Bertil Moldén, David Johnsson, Torbjörn Eriksson och Bo-Erik Pers. Fotokollage: Camilla Hallgren.