Elmia Lastbil flyttas fram till 2022!

Med anledning av Covid-19 (Corona) pandemin och dess påverkan på mäss- och mötesbranschen flyttas nu Elmia Lastbil fram till 2022.

Till följd av den rådande situationen i Sverige och regeringens mötesrestriktioner, vilka gäller tills vidare, har Elmia tagit beslutet att flytta Elmia Lastbil en andra gång.

– Coronaviruset har fått stora konsekvenser för mäss- och mötesbranschen i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. För de branscher och näringar där våra mässor är viktiga innebär det ett stort avbräck att inte kunna mötas på mässgolvet för att nätverka, presentera nya innovationer och göra affärer. Dock kräver ett genomförande av en mässa stor framförhållning för arrangörer, utställare och andra inblandade partners. Därför tvingas vi redan nu fattat beslut om att återigen flytta mässan, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB.

Elmia Lastbil arrangeras 24-27 augusti 2022.